28 januari 2018 Eucharistieviering

Op zondag 28 januari openen we het jubileumjaar met een Eucharistieviering in de St. Martinuskerk, aanvang 10.30 uur. De vaste gezangen; het KyriĆ«, Gloria, Sanctus, Benedictus en Agnus Dei komen uit verschillende missen die Con Brio in haar 60 jarig bestaan heeft gezongen. Missa Brevis van Mozart, Missa Brevis van Jacob de Haan, Missa Tertia van Haller, de Deutsche Messe van Schubert. Daar komt nieuw bij de Misa Criolla in een bewerking van Nick Moritz. De gehele Misa Criolla wordt op het jubileumconcert uitgevoerd met solist en begeleiding van onder meer een bandoneon. 

 

 

 

7 & 8 april 2018 Frauenchor Niedererbach te gast

Al meer dan 40 jaar onderhoudt Con Brio contact met Frauenchor Niedererbach. Iedere 5 jaar vindt er een uitwisseling plaats. Op de zaterdagavond wordt er een gezamenlijk concert gegeven waar ook de band Restart aan meewerkt.

Nadere details volgen.

13 oktober 2018 jubileumconcert 60 jaar Con Brio

Voor de pauze omvat het programma liederen uit 60 jaar Con Brio en na de pauze gaan op de Zuid-Amerikaanse tour met als hoogtepunt de uitvoering van de Misa Criolla in een bewerking van dirigent Nick Moritz. Nadere details volgen.