Dit jaar vieren wij ons 60 jarig bestaan. Het hele jaar door organiseren we diverse activiteiten met als klapstuk ons jubileumconcert op zaterdag 13 oktober. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Het concert wordt omlijst met speciale lichteffecten en geluid. Naast een solist kan me ook gaan genieten van een kwartet met bandoneon, percussie en gitaar. U / je zult begrijpen dat hier wel enige kosten mee gemoeid zijn. Elk steuntje in de rug kunnen we gebruiken om er een mooi feestje van te maken. Bent u / ben je lid van de Rabobank stem dan op vrouwenkoor Con Brio.      Alvast onze hartelijke dank!   

Zingen met plezier en samen streven naar kwaliteit. Dat is vrouwenkoor Con Brio. Aan de ene kant ongewoon gedreven en leergierig, aan de andere kant gewoon gezellig en sociaal.

 

 

 

Vrouwenkoor Con Brio viert dit jaar haar 60 jarig jubileum. Op zondag 28 januari jl opende we ons feestelijke jaar met een jubileumviering in de St. Martinuskerk. Na afloop werden tijdens een gezellig samenzijn bij zaal Köster de jubilarissen gehuldigd. Van links naar rechts: Addy Rexwinkel, Carla Aaldering en Lucy Nijman, allen 12 1/2 jaar lid en Loes Bus 40 jaar lid.

 

 

 

 

 

De ere-leden van het eerste/tweede uur. Staand van links naar rechts; Nanny Wentink, Anny van der Heijden, Janny Leijzer. Zittend van links naar rechts; Riky Menke en Riet Mulder.